STÍLUSVIADAL #2

Találkozunk november 5-én a Szeged Plazában!

Kövesd az eseményeket a Facebookon és a Youtube csatornánkon!
Oszd meg oldalunkat ismerőseiddel is.

MIRŐL SZÓL A STÍLUSVIADAL

 

November 5-én felfrissítheted a ruhatáradat a Szeged Plaza üzleteinek kínálatából!

A nagy Stílusviadalon hat versenyzőt, három párost vesz kezelésbe Frank Patrícia stylist és sminkesből, fodrászból álló csapata. Az átalakulás után itt, a verseny honlapján közönségszavazás dönt a legjobb átalakulókról.

A versenyzőket Frank Patrícia személyi stylist, valamint fodrász és sminkes segíti a minél lenyűgözőbb átalakulás, a személyiségüknek megfelelő harmonikus megjelenés kialakításában. Hogy a stílustanácsadás és shoppingolás még nagyobb élmény legyen, a játékosok párban vehetnek részt a versenyen, Patrícia pedig minden párossal három órát tölt majd el. Szerelmes párok, barátok, barátnők, rokonok jelentkezését várjuk! Jelentkezni a Szeged Plaza Facebook oldalán közzétett felhívás alatt, kommentben lehet a megadott határidőn belül. A hozzászólásban a jelentkezőnek meg kell jelölnie ismerősét, akivel szeretnének részt venni a rendezvényen, és rövid indoklást kell adniuk, miért szeretnének részt venni a viadalon. A versenyzőkről az átalakulás előtt és után fotósorozat készül, a verseny végén pedig a képekre voksolva a Szeged Plaza közönsége szavazhatja meg a legjobb „átalakulókat”. A győztesek páros mozijegyet és fejenként 10 000 forintos vásárlási utalványt nyernek.

A Stílusviadal további részleteiről a Szeged Plaza Facebook oldalán illetve a Szeged Plaza weboldalán  megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni.

A Szeged Plaza „Stílusviadal” menete, részvételi szabályzata

 

A rendezvény rövid leírása

A novemberi 5-ei Szeged Plaza „Stílusviadal” során a sorsolással kiválasztott három páros tagjaival személyes beszélgetést követően stylist, fodrász és sminkes foglalkozik 3 órán keresztül, és alakítja át őket a beszélgetésben elhangzott igények alapján. Ezt követően közönségszavazással kiválasztásra kerül egy győztes pár, amelynek tagjai nyereményben részesülnek. A rendezvényről kép- és videófelvétel készül, mellyel a Szeged Plaza illetékesei (továbbiakban a szervezők) marketingtevékenységet végeznek a rendezvény után.

A rendezvény részletei

Jelentkezni a felhívás közzétételétől kezdve október 30. vasárnap 23:59 percig lehet.

A beérkezett jelentkezők közül a szervezők három párost sorsolnak ki, akik részt vehetnek az „átalakításon”. Az „átalakításra” november 5-én, szombaton nap közben kerül sor, a sorsoláson kiválasztott párosokkal egyeztetett 3 órás időtartamokban. A szervezők a kiválasztott versenyzőkkel a Facebook felületén kommunikálnak.

Szavazni a párosok tagjaira a „Stílusviadal” honlapján (szegedplaza.stilusviadal.hu) közzétett képeken lehet, a képek közzétételétől kezdve november 22., kedd 23:59 percig.

A győztes párost a szavazás lezárulta után a szervezők Facebookon értesítik. A nyeremények személyesen a Szeged Plaza épületén belül, az eredményhirdetéstől számított egy hétig vehetők át.

A Jelentkezés részletei

A jelentkezés feltételei: A rendezvényen 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek saját Facebook fiókkal.

Jelentkezni a Szeged Plaza Facebook oldalán közzétett bejegyzés alatt, kommentben lehet a megadott határidőn belül. A hozzászólásban a jelentkezőnek meg kell jelölnie azt az ismerősét, akivel szeretnének részt venni a rendezvényen, és rövid indoklást kell adniuk, miért ők a legalkalmasabbak a versenyre.

A jelentkezők a jelentkezés leadásával elfogadják, hogy a rendezvényen és a rendezvény után kép- és videofelvétel készüljön róluk, melyet a szervezők a rendezvény után a rendezvényhez kapcsolódó marketinganyagokon felhasználhatnak.

A szavazás részletei

A szavazást a szervezők a „Stílusviadal” online felületén bonyolítják. A párosok tagjairól a „Stílusviadal” oldalán a szervezők közzétesznek egy „átalakítás” előtti és utáni állapotot ábrázoló fotót, melyre szavazatokat lehet leadni. Egy szavazó egy fotóra csak egyszer szavazhat. Egy szavazó egy IP-címről csak egyszer szavazhat.

Győztesnek a szervezők a párosok tagjainak önálló képeire leadott szavazatok összeadásával, a legtöbb szavazatot kapó párost hirdetik ki a szavazási határidő lejárta után. A győztes párossal a szervezők a Facebookon veszik fel a kapcsolatot.

Nyeremények

A kisorsolt párosok nyereménye a 3 órás „átalakítás” és az „átalakítás” után fotósorozat készítése. A versenyzők a stylisttal közösen kiválasztott ruhadarabokat és kiegészítőket a fotózás végéig viselhetik, utána, amennyiben nem kívánják megvásárolni azokat, vissza kell szolgáltatniuk az üzleteknek.

Fődíj: A közönségszavazáson a legtöbb szavazatot kapottettős egy páros mozijegyet kap, melyet a Szeged Plaza területén található moziban válthatnak be. Ezen kívül a győztes páros tagjai fejenként egy 10.000 (tízezer) forintos vásárlási utalványban részesülnek, melyet a Szeged Plaza területén található meghatározott üzletekben beválthatnak. A vásárlási utalvány teljes összegét egy üzletben kell felhasználni, az összeg üzletek közt nem megosztható, illetve visszajáró nem kérhető.

Adatkezelés

A kiválasztott játékosok tudomásul veszik, hogy a rendezvényről kép- és filmfelvétel készül, amelyet a szervezők a rendezvény – akár utólagos – kommunikációjával kapcsolatban felhasználnak. Kép- és filmfelvétel esetén külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítési és felhasználási módok engedélyezéséről.

A játékosok engedélyezik, hogy a rendezvény szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a szervezők az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezeljék, tárolják, feldolgozzák. A játékosok hozzájárulnak, hogy nevük megjelenjen a Szeged Plaza Facebook- és weboldalán.

A játékosok kijelentik, hogy a versenyen való részvétel feltételeit megismerték, elfogadták azokat, a szavazáshoz illetve a nyeremény átadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértették, és minderre tekintettel megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy az általuk a részvételhez megadott személyes adatokat a szervezők a verseny lebonyolításához és a nyertesként való elismeréshez, nyereményátadás céljából és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben nyilvántartsák, kezeljék, tárolják és feldolgozzák.

A játékosok bármikor tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről, és kérhetik azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a játékosok a verseny lezárulta után a továbbiakban az adataik kezeléséhez nem kívánnak hozzájárulni, írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését. A személyes adatok harmadik félnek – a fentiek kivételével és céljával – nem kerülnek átadásra.

Információk, elérhetőségek

A rendezvénnyel kapcsolatban a Szeged Plaza Facebook oldalán, illetve a Szeged Plaza weboldalán megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni.